This template is provided by www.templatemo.com and feel free to use it for your websites.

Járművük idegen hibás közlekedési balesetet szenvedett? A rakomány is megsérült a balesetben? Rakodás során okoztak kárt járművükben? Idegen jármű okozott kárt a telephelyükön?

Mi segíteni tudunk az elszenvedett kárral kapcsolatos igények érvényesítésében.

Küldje meg részünkre a káreseménnyel kapcsolatos dokumentumokat, fotókat és információkat, mi pedig díjmentesen megvizsgáljuk az ügyet és felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

Kárrendezési szolgáltatásunk keretében a komplett kárrendezési/kárügyintézési folyamat lefolytatását átvállaljuk Ügyfeleinktől, mely a teljesség igénye nélkül kiterjed a következő feladatokra:
- a szükségessé váló kárszakértői szemlék külföldi vagy hazai megszervezése;
- a teljes, igényérvényesítéshez szükséges dokumentáció összeállítása;
- az esetenként elengedhetetlen hatósági dokumentumok beszerzése közvetlenül az adott ország illetékes szerveitől;
- a tételes, összegszerű kárigény összeállítása a káresemény bekövetkezésének helyszínén alkalmazandó jognak megfelelő összetételben (az adott országban kialakult joggyakorlat szerint). Érvényesítünk javítási költséget vagy totálkár-értéket, szállítási- és tárolási költséget, elmaradt hasznot, a hatósági iratok beszerzésének költségét, kárszakértői költséget, adminisztrációs költséget, stb.;
- a kárigény érvényesítését az illetékes felelősségbiztosítóval közvetlenül, és magyarországi kárrendezési megbízotton keresztül egyaránt el tudjuk végezni;
- a kárügyintézést magyar mellett angol, német, spanyol, cseh, szlovák és román nyelveken tudjuk lebonyolítani, de természetesen az összes európai országban el tudjuk látni a felmerülő kárrendezési feladatokat;

Több országban partneri viszonyt ápolunk helyi ügyvédi irodákkal, akik szükség esetén bevonhatók az ügyekbe. Kiterjedt nemzetközi kárszakértői kapcsolatainkon keresztül szinte minden európai országban tudunk megfelelő helyi ügyvédi irodákra ajánlásokat szerezni.

Személyi sérülésekkel kapcsolatos kárigények esetén megbízható, komoly tapasztalattal rendelkező magyar ügyvédi képviseletet tudunk közvetíteni.

Az idegen hibás gépjárműkárok érvényesítésével kapcsolatos szolgáltatásunkat sikerdíjas konstrukcióban nyújtjuk, melynek megfelelően munkadíjunk csak azután merül fel, hogy a kártérítési összeg megtérült Ügyfelünk számára.

A NIT Risk Kft-vel kötött partneri megállapodás keretében a NIT Tagok részére 2017 szeptemberétől kezdődően idegen hibás károk érvényesítésekor 15% kedvezményt biztosítunk sikerdíjunkból.

További információkért keressen minket elérhetőségeinken!