Árutulajdonosoknak

SZOLGÁLTATÁS

Árutulajdonos ügyfeleinknek az eseti kárügyektől kezdve egészen a testreszabott, komplex kárrendezési rendszerekig (teljes kármenedzsment működtetése, kockázatanalízis készítése, biztosítási lehetőségek vizsgálata, csomagolási és rakodási tervek kidolgozása) tudunk szolgáltatást nyújtani.
Legyen szó egyetlen árukárról, vagy ügyfelünk teljes áruforgalmát átfogó kárrendezési rendszer üzemeltetéséről, mi rendelkezésre állunk.
Annak érdekében, hogy Ügyfeleink kára mielőbb megtérüljön, elvégezzük a szükséges levelezéseket, összegyűjtjük, elemezzük és továbbítjuk a kárrendezéshez szükséges dokumentumokat, lefolytatjuk a szükséges kárrendezési lépéseket (biztosítókkal, szállítmányozókkal, vagy fuvarozókkal szemben).

TAPASZTALT KÁRRENDEZŐK

Kárrendezőink külön-külön több ezer kárügy kárrendezési tapasztalatával rendelkeznek, ami kiegészül a kárrendezéshez szükséges jogi ismeretekkel, valamint idegen nyelvtudással.

ÜGYVÉDI ÉS KÁRSZAKÉRTŐI TÁMOGATÁS

Azokban a kérdésekben, ahol szükséges, komoly biztosítási jogi tapasztalattal rendelkező ügyvéd, kárszakértői kérdésekben pedig kárszakértő irodák tapasztalt kárszakértői látnak el minket tanácsokkal.

KÁRSZAKÉRTŐI KAPCSOLATOK EURÓPA-SZERTE

Minden ügyfelünk élvezheti annak gyümölcsét, hogy Európa-szerte megbízható, hatékony és jó ár-érték arányú kárszakértők szemléznek nekünk. Ezeket a kapcsolatokat az évek során fokozatosan építettünk ki úgy, hogy ha valahol nem voltunk elégedettek az elvégzett munka színvonalával, akkor ott új és jobb megoldást kerestünk.
A kár jellegétől függően egyedileg, vagy kárszakértői partnereink koordinációs központjain keresztül világszerte meg tudunk szervezni kárszakértői szemléket.

RÉSZLETES ÉS NAPRAKÉSZ NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER

Nyilvántartási rendszerünket az évek alatt folyamatosan csiszoltuk, míg mára eljutottunk oda, hogy egy kellően részletes és pontos kárnyilvántartási rendszerrel rendelkezünk. Adatbázisunkat naprakészen tartjuk, így rövid időn belül megbízóink adatigényének megfelelően tudunk riportálni – amikor csak szükséges.

FOLYAMATOK

Kárrendezési szolgáltatásainkat több ezer kárügy tapasztalata alapján egyedileg kialakított, szabályozott folyamatok mentén nyújtjuk. Nincsenek kimaradt lépések, vagy tévedésből figyelmen kívül hagyott tényezők.

RUGALMASSÁG

Nyilvántartásunkat, folyamatainkat könnyedén tudjuk ügyfeleink igényéhez igazítani és a kivételeket, egyedi igényeket jól kezeljük.

A PIACI SZEREPLŐK ISMERETE

Legyen szó szállítmányozóról, fuvarozóról, biztosítóról, esetleg kárrendező- vagy ügyvédi irodáról, jó esély van rá, hogy már volt dolgunk egymással – akár többször is.